Eğitim - Öğretim ve Ödev Forumu

Tam Görünüm: ÖSS adaylarını motive edebilecek bir video
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Vezir sana çok teşekkürler bu bize bence bir ders halimize şükretmeyi bilmeliyiz Arda'ya da hazırladığı bu süper video için teşekkürler
hayatın unuttuğumuz gerçekleri işte bunlar...hatrlamamıza yardımcı olduğunuz için teşekkr ederz...
bende ıraklı bır gencım bızım ulkemızdekı olaylarada herkes goz yumuyor .vıdeo yu koyan arkadasa cok tesk ederım .evet dunyada oss den daha da zor seyler varmıs
bende teşekkür ederim,Arda çok güzel olmuş ben bi konu açmak istiyorum, biz Türkiyede yaşıyoruz, bizim bastığımız her yer toprak ve bu toprağı şehitlerimiz bize sayip çıkalım diye bıraktılar ama biz napıyoruz! bakın size bişe anlatayım, biz ailecek yürüyüşe çıkmıştık yürürken bi adam bizi durdurdu ve dediki burası turistlerin yeri bizde burası bizim toprağımız istediğim yerde yürürüz dedik. işte biz napıyoruz arkadaşlar buna izin vermeyin insanlarımızı uyarın yoksa toprağımız şehitlerin bizim için, toprağımız için savaştığı toprak elimizden kayıp gidecek!!!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler