belki herkesin haberi yok bu sınavdan, ama girmiş olan bir kaç kişi vardır inş. aramızda, çünkü ben birbuçuk sene sonra bu sınava giricem ve hiç bir bilgi yok...
özellikle de matematik soruları merak ediyorum...
kime sorduysam:
"mat1 ve 2 var ama merak etme kolay soruluyor..."
gibi cevablar aldım...
inş. bana yardımcı olabilecek birisi cevap yazır ^___^
Ben sana yardımcı olıyım bu sınawa hazırlanıyorum bende bu sene dersaneye gidiyorum. Genel yetenek yani (IQ) soruları war. matematik 1 we matematik 2 soruları war bana göre matematik1 daha kolay matematik 2 konuları ise fonksiyonlar integral türew warmış ama biz daha görmedik.
merhaba my friend.i am Milad.i am from iran.i have all hf the yos questiones.i can speak turkish but not write it.i can help you.please call me:0098-914-445-0480.and my e-mail:jordan_x2002@yahoo.com

(11-07-2007 23:51)Elif_ Yazılan: [ -> ]Ben sana yardımcı olıyım bu sınawa hazırlanıyorum bende bu sene dersaneye gidiyorum. Genel yetenek yani (IQ) soruları war. matematik 1 we matematik 2 soruları war bana göre matematik1 daha kolay matematik 2 konuları ise fonksiyonlar integral türew warmış ama biz daha görmedik.
merhaba rkadaslar,
bende yös sinavi icin hazirlaniyorum fakat dershane basvurularinda cok gec kaldim,haberim yoktu bile, suan evde kendim calisiyorum. acaba ögretmenlerinize dershaneye sonradan girebilme sansimin olup olmadigini sorabilir misiniz, nolur bana cok yardimci olmus olursunuz...