•N’olurdu ßir Yaprağın Daha Olsa ßak Sevmiyor ßeni İşte Hain Papatya...
•Kalp Ne İle Doluysa Dudaklardan Dökülür Gider...
•Ne Sen ßir ßaşkasından ßöyle ßir Aşk Göreceksin,Ne De ßir ßaşkası ßenden...
•Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Çok Değil ßir Tek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!
•Aşkı Sévérim Ama AptaL Aşık DégiLim.Aşkım İçin Canımı Véririm Géréktiğindé Almasınıda ßilirim...
•Pazartesi bakıştık,Salı tanıştık,Çarşamba arkadaştık,Perşembe iki aşık,Cuma alıştık,Cumartesi tartıştık,Pazar Ayrıldık
•Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Çok Sen yaLansIn... İstiyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü Kalsın...
•Umudumu Yitirdim GençLiğimi Tükettim SöyLeeee Kimin İçin...
•AyrıLık Zamansız GéLir...
•$évén ßöyLé $évsin,$évméyén ßéri GéLsin,Kusursuz ßiri Varsa Göktén ZémbiLLé İnsin...
•Bakta Gör Hiç Bir Rüzgarın Söndüremediği Mum warya İşte O Benim...!
•Oynama En İyisiyle Sende Gidersin Diğerleriyle
•Ayık Ol , Panik Yapma Rahat Ol Bak Dalgana 3 Günlük Dünya Ne Sana Kalır Ne Bana!
•Hayat Bir Sınavsa Kağıda Adımı Yazar Çıkarım...
•Sénin ßildikLérin ßénim UnuttukLarıma Yétméz !
•MutLu Etméyécéksén,MéşguLdé Etméyécéksin..
•BöyLémi AnLaşmıştık ßéé Kadér.Hani HayaLLérimé Dokunmak Yoktu...?
•Kısa Mesajda Bile 160 Karakter Var Sende 1 Tane Bile Yok
•ßu YaşananLar MutLu Son Olmasada,Doğru Sondu...
•Bana Hava Atacam Diye Kendini Kasma...DamarLarındaki Kan BiLe Bana Hasta..!
•Zalimsin Ama Lazımsın Bana,Hainsin Ama Zaafımsın Anla...!
•ÖzLüyor,ÜzüLüyorum...
•Yüzünden Silinmesin Ayrılığın Acısı...
•Göz YaşLarım SéL Olup Dénizé Aksaydı Eğér,DaLgaLar SahiLé Séni Séviyorum Diyé İmza Atardı...
•En Güzel Yerinde ßitirilmişse Eğer,KaybediLmeye Değer...
•ßir Romandın Okuyupta ßitirémédiğim...
•SéninLé i$im ßitmédi ßitméz,a$k qün yüzü qörmédi qörméz Sana SöyLéméyé Déqmédi Déqméz Séni ßénim qibi Kimsé Séwmédi Séwméz...
•Çıkar YoL Hanqisi ? Sén Mi Sénsizlik Mi ?
•Nefret...Nefret ediyorum sndn...!! Nefret edeceğim ismini söyLeyenLerden,senden bahsedenLerden...!!
•KaLßimi AsıL Acıtanın Kéndim Olduğunu Öğréndim...!!
•Yüréğimdé AnıLardan KaLan Düşlérin İzi Var...
•HayaT BiR HikaYe, YaşasaN Ne oLuR, öLseN Ne oLuR?
•Seni Aradım Her yerDe BuLamıyorum...Son Nefesim Sende KaLmış Ölemiyorum...
•Oyunun En GüzeL Yerinde ZiL ÇaLınca ÜzüLürdük Ya öyLeyim...
•Hayat Bana Çok Zor GeLiyor...ANLAMIYoRuM! Gitmem Gerek ßu $ehirden...Dayanamıyorum NEFes ALAMıYoruM ARTIK...
•KişiLik Karmaşası Yaşamıyorum.Arayış İçinde De DeğiLim...
•Hér Zaman GüLünméz Ya...AğLamak Lazım ßiraz Da...!
•Her haLinLe Her haLimdin...Gözümden Dü$tün...Zaten Hiç ßenim Olmadın Hatta ‘’ödünçtün‘’!!
•Hiç Bir YaLan Senin Ki Kadar Canımı Acıtmamıştı...
•İçiNe Dert oLacak Sana Son ßakışıM..!
•Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyen Herkese KÜSTÜM !!
•Bir GözLerim wardı GözyaŞım KaLdı.. :'( Son İLacım wardı O da Sensiz KaLdı..
•$imdi Kim Zavallı Kim Kazandı Anla ßakalım !?...
•Varlığın 5 Para Eder mi Ki Yokluğun Beni Acıtsın...
•Akıllı Beni Bulmaz , Deli Peşimi Bırakmaz ...
•Pølis tutanaklarına kirli mûrekkeple hırsız diye ge¢ti adım. Yarından bir avu¢ umut ¢almışım .
•kàLbiné µzànàn bµ yøLdà ,bénS¡zS¡n àrtIk sén .. wàzqéCd¡m hér$éydén .
•ßeLki Kurduğumuz HayaLLer ßiter Diye, DüşLerde ßir Sen ßiriktirdim Yüreğimde!
•KeLimeLerin ßûyûsûnde tıkanır yutkunamadığım en ßûyûk tutarsızLık. Yûreğimi ßin parçaya ayırıyør $imdinin içime vuran ayrılık acısı...
•Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa...
•Burda ümitler kelebekler kadar yaşar..
•A$k Ne zaman ßiter ßiLiyør'musun ¿ ßitti dedi'ğinde yüreğin Acıyørsa .
•ôLümSüz 0lâñ ßéñ DéğiLim dû$Lér!mdi. 0nlârdâ SÂñâ émâñét.!!
•ßana öyLe ßir $ey yaptınki dostLarlm ßiLe ßana qüLdü,Sana öyLe ßir $ey yapacağmki dü$manLarin ßiLe ağLiyacak
•Oyuncakları ßırakıp, Yüreklerle Oynayalı Oyunların Adı "Aşk" Kaldı.. ßense Çocuk..
•Okµdµğµm h£r Rømanda ßî Kahraman Oldµm, Ama £n Çøk K£ndî Hîkay£md£ yørµLdµm..
•Gozun Aydin Artik Ozgursun..Artik ßaGimsizzsin ..SabaHa Butun DudakLar Vé KucakLAr Sénin.
•Hãsrêtîm'dîñ $îmdî îsê Ñêfrêtîm'sîñ, duy bunlãrî; kãlbîñê î$lêsîñ, sêñ ñãsîl bîrîsîñ?
•Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin .
•RüzgarLarı ßekLerim Penceremde, GeLmiceğini ßiLe ßiLe..GeLsede Deva OLmaz Kokunu Getiren RüzgarLar, GözLerimdeki Yaşı SiLmeye
•Öyle ßir SevqiLi Seçki Sen Onun İçin Ölümü Düşünürken O Senin İçin Çoktan Ölmüş Olsun..
•Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm ..
•Sânâ ßêdduâLar ßîLê Çok $êytânâ SâttÎm Sênî , Ondân ßâşkâ KîmSên Yok...! Artîk Oynâmânâ Gêrêk Yok, Çûnkû; Gêri Dônûş YoLûn Yok...!
•Sêvmêdîğîñ ßîrîñê âsLâ Sêñî Sêvîÿørûm Dêmê...î¢îñdê Olmâÿâñ DûÿgûLâr Vârmış Gîbî Söz Etmê...Kîmsêñîñ Hâÿâtıñâ KâLßîñî Kırmâk î¢îñ Gîrmê
•Keşke Sen Ben Olsan; Seni Sevmenin Ne Kadar Zor Olduğunu Anlasan Keşke Ben Sen Olsam; Bu Kadar Sevilmenin Tadını Çıkarsam...
•Hêr Gê¢êñ Gûñ ßîrâz Dâha Acıÿør Cañım.Hêr Ge¢êñ Gùñ ßîrâz Daha Kâñ Kâÿbêdîÿør HâÿaLLêrîm...
•Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir...
•Hiç Hayallerinizden "0" Aldınız Mı_?
•ßi Yerden Sonra Acımaz Daha FazLa...Zaten A$k Kötü ßi Şaka...AnLamaya ÇaLışma..!
•Koy Yérimé ßirini KoyaßiLirsén , $év Yérimé ßirini $évéßiLirsén , Dön Gériyé Artık DönéßiLirsén...
•karanlıklar ateşinden ayrıldı, yorgun bedenim yeni doğan bir bebeğinki kadar acıdan uzak artık...
•Bana bulaşma kalbini kırarım, üstüme gelme dünyayı yakarım,bu sevgi sna çok geldi,bundan böyLe uzak oLaLım..!
•Bırakmz yakamı hiçbir AşK! Sonunda ne oLdu bize BAKK !
•Yetimim Sensiz,Yurtsuz Yersiz DiLerim BeNSiZ AnLayacaKsın !!! öLürüm yoLuna,öLürüm yoLuna SoNuM oLacakSın.....!
•İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR Diye..Sonra GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM DiE
•üSTü Sende KaLsın Hayat..Artık Benden aLacaın KaLmadı...
•Anlamı Yok Doğan Hergüne Lanet Bu kız Sensiz Yapamadı AFFET
•aKLiMDa_KaLaN_GiDi$iN_DeGiL_GeRi_GeLMeYi$iN
•Olmaz Deme Olmayan Yok...Sevipte AyrıLanLar Ne Çok...YaLnız ßiz Mi Hata Yaptık ? Dünyada Hatasız KuL Yok !
•Maziye karıştı sevda yeminim.Biranda unuttum seni eminim.Kalbimde kalbine yok bile kinim.Bence artık sende herkes gibisin
•Hayranım Sana..Sabrına..Varlığına..Biliyorum Kurtarırsın Beni Sen Herşeyden..İşte Bu Yüzden Aşığım Senin Aşkına..
•ßir YaLnızLık Getirdim Sana...Gökyüzü Gibi..ßuLut Gibi...SarıL O YaLnızLığa ßenmişim Gibi...
•Seni Sevmekten ßaşka Neydi ßenim Günahım Tek Suçum Aşık Olmak Sana Hiç Olmaz ßu Yaptığın...
•Bén DostLarimi Né KalbimLé SéVérim. . NéDé akLimLa oLurYa ! Kalp durur.. aKil uNuTur Ben sadece Ruhumla SéVérim o Né.Durur Ne De unutur ...
•Sen ne ilktin ne de sondun sen hayatımda kısacık bir oyundun sevgiyle dogdun nefretle öldün üzgünüm canım unutuldun....
•Kimseyi kaybetmen önemLi değil önemLi oLan kendini kaybetme.....
•ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya
•éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD....! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma siKdiR éDD..!
•ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi..
•SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorum, sewio musun artık beni.. Kafam, ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz..!
•öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ...
•Sen ßnm Ellerinden Tutabildiğim, Yanağını OkşayabiLdiğim, SarıLıp AğLayabildiğim.. Sevgilim, Dostum, Sırdaşım, Biricik Sevdam !!
•Ynmda oLsn $mdi, hiç konu$masak.. AğLasak, bin kere pi$man oLsak !! Sonra yine bozsak yeminLeri, SarıLsak.. ÖyLece kaLsak...
•KaLBiMDe ARaMa EsKi YeRiNi SeN GöZüMDeN AKaN SeLe KaRıŞTıN...
•AyNaYa BaKTıM UnUTuLaN BiRiNi GöRDüM BiRDe SeN BaK UnUTaNI GöRüRSüN ...
•O vefasız kalbin hissetmesede.. Bu aşk uğruna ömrüm bitsede.. Sana sevmeyi öğreteceğim..
•Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
•Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artık. Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun, bugün bana esersin ...yarın ellere...
•Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, ömürlerin sonu hep karanlıksa, al dünya bu aşkı. . .Sende kalsın!
Umarım ßéğénirsiniz...ßi Tşk Yétérli
Her Hakkım Saklıdır ®
|l|lllll|lll||ll||lll
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³